marți, 23 iunie 2009

Ciorba de vacuta

Ingrediente
- 300gr muschi vitel
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 2 fire de patrunjel
- telina
- o ceapa
- ardei
- o rosie
- o linguritza vegeta

Se taie carnea de vitel cuburi, si se pune la fiert. Cand fierbe apa, se spumeaza des pentru a iesi ciorba limpede. Eu intotdeauna schimb apa cand fac ciorba de vitel.
Cand este aproape fiarta carnea, se taie legumele cubulete mici si se pun la fiert, se adauga vegeta si sare dupa gust. Se pun mai intai cartofii si morcovii pentru ca fierb mai greu, apoi restul. La final, se acreste cu ce se doreste si se adauga rosia data pe razatoare(personal eu acresc cu otet). Dupa ce am stins focul se bate un ou si se fac zdrente, se adauga verdeata taiata marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu